Itt vannak az első részletek Berki Krisztián temetéséről: különleges kérése van a családnak

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo -
Berki Krisztián temetése temetés Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elején az egész országot sokként érte Berki Krisztián halálhíre. A médiasztár holttestére saját kislánya talált rá, a rendőrség pedig kábítószergyanús anyagokra bukkant a lakásában, melyekről azóta kiderült, hogy valóban tudatmódosító szerek voltak.

Habár még mindig sok a kérdés Berki Krisztián halálával kapcsolatban, hamarosan végső búcsút vesznek a médiasztártól, aki tévéműsorok szereplőjeként, házigazdaként és vállalkozóként is nevet szerzett magának. Berki Krisztián temetésére május 26-án kerül sor a Farkasréti temetőben, a szertartás részleteiről pedig az özvegy, Mazsi most először beszélt.

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo

Berki Mazsi arra kérte a gyászolókat, hogy mindenki fehér ruhában érkezzen majd a temetésre, és nyugodtan hozhatnak vágott virágot, de akár koszorút is. A Bors megkereste az özvegyet, aki azonban azt nem árulta el, hogy koporsóban vagy urnában helyezik-e sírba Berki Krisztiánt.

– mondta Mazsi a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.