Nyertes Zsuzsa barátnője öngyilkos lett: a pszichiátrián vetett véget életének

öngyilkosság Nyertes Zsuzsa pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa sokáig hurcolta magával barátnője elvesztésének súlyát, végül hipnózis segítségével sikerült feldolgoznia a történteket.

"Régóta viselem ezt a súlyt, hogy meg tudtam volna menteni, vagy sem, mert a barátnőm öngyilkos lett: a pszichiátrián felakasztotta magát" - mondta Nyertes Zsuzsa a Life TV reggeli műsorában. Hozzátette, hogy bár látogatta barátnőjét, de mivel a tragédia alatt többet dolgozott, így kevesebb ideje jutott rá.

"Nem tudtuk őt megmenteni, sem én, sem a családja, és ez bennem ragadt, nem tudtam feldolgozni" - mondta. Elmondta, hogy végül hipnózis segítségével sikerült feldolgoznia a tragédiát, hiszen ott választ kapott azokra a kérdésekre, amelyek sokáig emésztették. Elmondták neki, hogy nem tudta volna megmenteni a barátját, mivel ez volt beleírva a sorsába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.