A zivatarok után ekkor tér vissza a nyár

Forrás: 123rf.com -
zivatar időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 fok váltja a szakadó esőt holnapra, de a hét második fele is csapadékos lehet. 

Kedd
A nap első felében - a délnyugati tájakat leszámítva - többfelé várható eső, zápor, zivatar. Délután északnyugat, nyugat felől csökken a felhőzet, keleten is megszűnik a csapadék. Az északkeleti szél megélénkül, néhol meg is erősödik. 19 és 26 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Forrás: 123rf.com

Szerda
Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Eleinte csak elszórtan, estétől nyugat felől egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Erős, zivatarok környezetében viharos lesz az ÉK-i, majd az ÉNy-i szél. 25-32 fokos nyárias meleg lesz.

Csütörtök
A többórás napsütés mellett felhőátvonulások lesznek, záporra kicsi az esély. 26 fok körüli értékeket mérhetünk délután. Az északnyugati szél főleg délelőtt lesz még erős.

Péntek
Erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan valószínű eső, zápor, zivatar. 19 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet a borongós idő hatására.

Szombat
Erősen felhős idő várható, és továbbra is szórványosan fordul elő eső, záporeső. 15 és 24 fok között alakul a maximum, több fokkal esik vissza a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.