Sokkoló dolgok láttak napvilágot a férfiról, aki halálra késelte kolléganőjét a veszprémi gyárban

Forrás: pixabay.com -
gyilkosság késelés gyár sokkoló Veszprém borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, gyilkosság történt egy veszprémi gyárban. A 25 éves gyanúsított férfiről egyre több minden derül ki: ezúttal az édesapja is megszólalt az üggyel kapcsolatban.

A 25 éves Gergő egy 13 centis késsel szúrta halálra kolléganőjét. A veszprémi gyárban gyilkoló férfi édesapja, Sándor a Blikknek beszélt fiáról.

A férfi ügyvédje a lapnak elmondta, hogy védence elismerte a gyilkosságot, de észszerű magyarázatot nem tudott adni a tettére.

"Kiszámíthatatlan volt, többször elborult az agya. A rohamai közben csapkodott, és percekig hozzá sem lehetett szólni. Hülyeségeket beszélt, és sokszor saját magán nevetett. Gyakran remegett a keze, közben pedig fura fejeket vágott és elferdült a szája. A munkában ügyetlen volt, már több részlegről is elküldték. Nem lehetett rá számítani, a szünetekről mindig később jött vissza. Lehet, hogy ivott vagy drogozott, de mentálisan biztosan nem stimmelt nála valami"

– mondta Gergő egyik munkatársa a lapnak.

Ténybeli beismerő vallomást tett Gergő, aki a veszprémi gyárban szúrta halálra kolléganőjét. Forrás: pixabay.com

A férfi legalább ötször szúrta meg a 45 éves nőt a veszprémi gyár öltözőjében, így esélye sem volt a túlélésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.