Ahogyan arról mi is beszámoltunk, meggyilkoltak két embert Aszódon. Kiderült, hogy két, egy 16 és egy 14 éves lány az áldozat, akiket édesapjuk gyilkolt meg.

Két holttestet találtak a rendőrök egy aszódi lakásban, miután május 26-án csütörtökön este bejelentést kaptak. Azóta kiderült, hogy a 46 éves édesapa végzett két, 16 és 14 éves lányával. 

A lányok édesanyja napok óta kétségbeesve kereste gyerekeit, körözés volt kiadva eltűnésük miatt.

Meggyilkoltak két embert Aszódon, helyszínelés, gyilkosság, rendőrségForrás: Police

Állampolgári bejelentés alapján érkeztek járőrök tegnap este egy aszódi társasház egyik lakásához, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, ahol két holttestet találtak. Egy 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt.

A helyszíni szemle és a kiterjedt adatgyűjtés alapján, a nyomozás eddigi adatai szerint a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra 2022. május 20-án. Az apa - nagy valószínűséggel 2022. május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja le a további eljárást.