Csobot Adél hatalmas bejelentést tett: jön a második!

Forrás: Csobot Adél/Instagram -
filmforgatás Csobot Adél film Szeleczki Rozália Cicaverzum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal első filmszerepe után ismét a mozivásznon fog feltűnni a népszerű énekesnő, Csobot Adél. A hírt saját közösségi oldalán osztotta meg.

Csobot Adél első filmszerepét a tavaly decemberben bemutatott El a kezekkel a papámtól! című mesemoziban kapta. Úgy tűnik, ez a munka beindította az énekesnő filmes karrierjét, ugyanis nemrég érkezett egy újabb felkérés, amelyre Adél örömmel mondott igent. Az Instagramra feltöltött fotói alapján pedig már munkához is látott.

Csobot Szeleczki Rozália filmjében, a Cicaverzumban kapott szerepet. A film egy harmincéves lányról, Fániról szól, aki a múltja miatt már rég lemondott a szerelemről, ám egy napon elkezd neki udvarolni egy fekete macska – olvasható a film leírásában.

Fáni sikeres építész, de szíve mélyén megmaradt kislánynak, így bedől a macsó macskának, annak ellenére, hogy a kandúr hangját csakis ő hallja. A szokatlan románc egyre különösebb fordulatokat vesz, mígnem Fáni a nárcisztikus macska miatt olyan mélyre kerül, hogy majdnem mindent elveszít, ami addig fontos volt neki. De mit szól ehhez Mihály, a macska sármos gazdája?

A romantikus komédia főszereplőjét, Fánit Törőcsik Franciska alakítja, arról azonban nincs infó, hogy Csobot Adél kit játszik majd a történetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.