Solti Ádám májusban teregette ki a szennyest, és mindenkit sokkolt a hírrel, hogy egykoron szeretőt tartott a felesége mellett, a nőtől pedig nemrég gyermeke is született. A házaspár a botrány kirobbanása óta csak ritkán nyilatkozik, ám most esténként a tévében bolondoznak.

Solti és kedvese, Berni ezen a héten jelentek meg a TV2 Drágám, add az életed! című vetélkedőjében. A műsort még a botrány kirobbanása előtt forgatták, így a páros értelemszerűen nem tud és nem is fog reagálni az azóta napvilágra került hírekre. Ennek ellenére számtalan kínos, érdekes dolgot felfednek a kapcsolatukról.

A műsor legutóbbi adásában Solti Berni kiadta minden frusztrációját, és az egyik feladatban kemény dolgokat vágott Ádám fejéhez. Berni azt nehezményezte, hogy az első közösen töltött születésnapjukra Ádámtól mindössze egy kaspót kapott, benne virágfölddel, azonban egyvalami, mégpedig a virág hiányzott a cserépből.

A jelenet, habár a szórakoztatás lett volna a célja, sokakat inkább megbotránkoztatott. A kommentelők többsége kiakadt és élesen bírálta Bernit és persze férjét, Ádámot is.

Ennyit összehazudni... még nézni, hallgatni is megalázóan kellemetlen volt... mint maga ez a két ember...

– írta valaki.

Nagyon fel van püffedve, és sokat hízott a Berni, alig ismertem meg

kritizálta őket egy másik kommentelő.