Szexre hívta kuncsaftját a férfi: kirabolták

Forrás: Thinkstock -
szex bűncselekmény rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kuncsaftjától próbált a kialkudottnál több pénzt megszerezni egy nő és két társa. Az ügy részleteiről a police.hu számolt be.

Egy VI. kerületi hotelben beszélt meg légyottot 2022. május 23-án egy férfi egy nővel, akire egy szexuális szolgáltatásokat hirdető internetes oldalon talált rá. A férfi többet fizetett a megbeszélt árnál, ezért lement a nővel a bejárathoz, ahol az ígéret szerint megkapta volna a visszajárót. Itt azonban két fiatal várta, akik a nővel együtt a többi pénzét is követelték. Hogy szavaiknak nagyobb nyomatékot adjanak, egyikük egy pisztolyt is elővett. Akkor menekültek el, amikor a recepciós hívta a rendőrséget.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztály nyomozói gyorsan azonosították a feltételezett elkövetőket. A 20 éves B. Georginát és a 18 éves D. Pétert még aznap elfogták, kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, lakásuk átkutatásakor megtalálták a bűncselekményhez használt gáz- és riasztófegyvert is. A harmadik feltételeztett tettes, a szintén 18 éves L. Róbert május 31-én feladta magát, amikor megtudta, hogy a rendőrök keresik. A BRFK nyomozói őt is csoportosan, fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.