Ez vár ránk a következő napokban: zivatar, viharos szél és kánikula is lesz

Forrás: Shutterstock -
Pünkösd hétfő időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen lesz az időjárás.

Pünkösdhétfő
Délelőttig a Dunántúlon erősen felhős lesz az ég, és zápor, zivatar is kialakul. Keleten többórás napsütés várható, csak délután növekszik meg a fátyolfelhőzet. Estefelé nyugaton is kiderül az ég. 24 és 31 fok között alakul a hőmérsékeklet - ÉNy-on lesz a hűvösebb.

Kedd
Estig sok napsütésre, kellemes nyári időre számíthatunk. Estétől aztán a nyugati határszélen már kialakul zivatar. 30 fok körüli kánikula valószínű.

Szerda
A Dunántúlon az erősen felhős égből több helyen fordul elő eső, zápor, zivatar; míg keleten estig többórás napsütés lesz. Estefelé már a középső tájakon is kitörhet zivatar. 24-31 fok körül várható maximum. Az északnyugati szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik.

Forrás: Shutterstock

Csütörtök
Gomolyfelhős időre van kilátás, eleinte szórványosan, majd főleg a keleti vidékeken fordul elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél élénk, néhol erős lesz. A csúcsérték 28 fok körül alakul.

Péntek
Sok napsütés ígérkezik, már nem valószínű csapadék. Az északnyugati szél is mérséklődik. 25-30 fokos nyári meleg lesz - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.