Pucér képekért könyörgött a tévésztárnál a házas focista: kiborult a bili

fotó Michael Owen pucér Rebecca Janes foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Owen focista pucér képekért könyörgött Rebecca Jane reality-sztárnál. A nőt azzal etette, hogy gyakorlatilag már nem házas, pedig az volt.

A visszavonult focista, Michael Owen botrányos üzeneteket küldött a reality-sztár Rebecca Jane-nek. Pucér képekért könyörgött, javasolta, hogy a nő semmit ne hagyjon a képzeletre. Kapcsolatuk a Twitteren kezdődött, ott követte be Rebeccát a focista, majd üzenetekkel bombázta, amik hamar sikamlóssá váltak. Először egy utazása alatt kért képeket a nőtől, mondván, hogy valamit csinálnia kell a hosszú és unalmas út során. Felajánlotta, segít eldönteni a nőnek, hogy a képek alkalmasak-e arra, hogy a nagy nyilvánossággal is megossza, de hozzátette, nagyon reméli, nem lesznek azok. 20 fotót kért, miközben azzal etette Rebeccát, hogy a házassága már csak egy látszatkapcsolat, azért vannak még együtt, mert a válás ártana az üzletüknek - írja a Mirror.

Az üzenetek azonban nyilvánosság elé kerültek, nemcsak a felesége, a négy gyermeke, de az egész világ láthatja, miket hazudott, és milyen dolgora vetemedett a mostanában lótenyésztéssel foglalkozó egykori sztárfocista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.