Megszólalt Haumann Péter családja: ezt az egy dolgot kérik most a közönségtől

Forrás: MTI/Mti/Haumann Péter Családja Által Közzétett Kép -
Haumann Petra temetés gyász közönség család kérés Haumann Péter Haumann Péter temetése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után, május végén örökre lehunyta a szemét Haumann Péter. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész, akit a Nemzet Színészei közé is beválogattak, gyerekek és felnőttek ezreinek okozott felejthetetlen élményt.

Haumann Péter színpadon, filmen és szinkronban is maradandót alkotott. Az idősebbek jól ismerhették őt az Indul a bakterház Patásaként, míg a kisebbek Hókuszpók magyar hangjaként emlékezhetnek az elhunyt legendára. Családja és közönsége mellett barátai és ismerősei is gyászolják a színművészt, aki visszavonulása óta egy Balaton-felvidéki településen, Paloznakon töltötte az idejét.

Forrás: MTI/Mti/Haumann Péter Családja Által Közzétett Kép

– mesélte egy paloznaki lakos a Borsnak. Az azonban korántsem biztos, hogy szeretett településén helyezik majd végső nyugalomra a színészóriást. A lap megkereste Haumann Péter lányát, Petrát, aki kéréssel fordult a közönséghez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.