Irodaház robbant a belvárosban: többen életüket vesztették

Forrás: shutterstock.com -
Dél-Korea robbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbanás rázta meg az egyik irodaházat a dél-koreai Tegu kerületi bíróság mellett június 9-én délelőtt 10:55 perckor. A katasztrófában 7-en elhunytak, 46 embert pedig kórházba szállítottak. 

A szemtanúk szerint az irodaház második emeletén történt a robbanás, ezt követően 160 tűzoltó érkezett a helyszínre, és szerencsére nagyjából 20 perc alatt sikerült megfékezniük a lángokat. A balesetben hét, egyelőre azonosítatlan személy életét vesztette, 46-an pedig megsérültek, illetve sokan közülük füstmérgezést szenvedtek, őket kórházba szállították, több tucat embert pedig evakuáltak a környékről.

A rendőrség jelenleg vizsgálja az ügyet, egyelőre nem tudni, hogy bomba robbant, gyújtogattak, vagy elektronikus problémák okozták a robbanást és a tüzet – írja a yna.co.kr

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.