Szívéhez kapott az űrhajós: frászt hozta rá az, amit az űrállomás ablakából látott

fotó UFO Szergej Korszakov földönkívüli űrhajós Nemzetközi Űrállomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb sikeres küldetést hajtottak végre a Nemzetközi Űrállomáson, ugyanis elhagyta a bázist a Progress MS-18 nevű űrhajó. Ezt követte figyelemmel az egyik asztronauta, de arra ő sem számított, hogy mit fedez majd fel a jármű oldalán.

Szergej Korszakov épp nézte az űrállomásról lecsatlakozó űrhajót, amikor két idegen lényt pillantott meg a Progress MS-18 oldalához kapaszkodva. Azonnal fényképezőt ragadott és lefotózta a földönkívülinek vélt alakokat. A kezdeti sokk után azonban hamar kiderült Korszakov számára is, hogy nem űrlényeket látott a hajó felszínén.

Az űrhajóst ugyanis becsapta a fényjáték, amely hatására a Progress MS-18 kilógó alkatrészei kísértetiesen emlékeztetnek a különféle sci-fi és fantasy filmekből ismert űrrobotokra. Korszakov megosztotta a fotót saját Twitter fiókján, és fel is tette a költői és persze vicces kérdést, hogy vajon kik azok a potyautasok, akik figyelik őt?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.