Szörnyű tragédia: megmérgezte 3 éves ikreit, majd magával is végzett a fiatal anyuka

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság ikrek mérgezés gyász öngyilkosság tragédia családi tragédia kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyanús jármű miatt riasztották a rendőröket, azonban arra az egyenruhások sem számítottak, hogy egy brutális tragédia helyszínét fedezik fel. A kocsiban ugyanis két kisgyermek és egy fiatal nő holttestére bukkantak.

A szörnyű tragédia még márciusban történt a Florida állambeli Melbourne városában. Mivel a helyszínen nem tudták megállapítani a halál okát, a szakértő elrendelte a boncolást, melynek a napokban készült el az eredménye. A vizsgálat egyértelműen bebizonyította, hogy a két hároméves kisgyermek, Olivia és Adam Dryer halálát kábítószer-mérgezés okozta.

Az ikrekkel minden bizonnyal saját édesanyjuk végzett, aki a gyilkosság után hasonló módszerrel kioltotta saját életét is; ugyanis a boncolás megállapította, hogy a fiatal anyuka, Andrea halálát is kábítószer-túladagolás okozta. A nő és gyermekei hajléktalanok voltak, az autóban éltek.

A rendőrség kizárja az idegenkezűséget – írja a FOX35.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.