Új információk érkeztek a buszban felejtett kislány állapotáról

Forrás: Shutterstock -
Tomajmonostora életveszély kislány busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota - közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön.

Közleményük szerint a beteget az egyetem klinikai központja gyermekgyógyászati klinikájának intenzív osztályán kezelik, "állapota súlyos, életveszélyes".

Korábban a szoljon.hu adott hírt arról, hogy "életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá".

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Kardos József, az Országos Mentőszolgálat Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje az MTI-nek akkor megerősítette: a mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba, Debrecenbe.

A megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte, hogy még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyéb információt egyelőre nem ad a történtekről - közölték. Nemrég a kislány szülei is megszólaltak, az életéért küzd és az intenzíven fekszik a buszban felejtett 4 éves gyerek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.