Felfoghatatlan! Elhunyt a buszban felejtett négyéves kislány

Forrás: Shutterstock -
halál kislány Tomajmonostor busz kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden hosszú órákra az óvodabuszon felejtettek a négyéves Inezt Tomajmonostorán. Miután rátaláltak életveszélyes állapotban mentőhelikopter szállította kórházba. A kislány ma feladta a küzdelmet.

Elképzelni is nehéz, mit élhetett át az a négyéves kislány, akit kedden reggel bezártak a gyermekeket szállító kisbuszba Tomajmonostora településen. Leszálláskor sem a többi óvodás, sem a buszsofőr nem vette észre, hogy egy valaki még fent maradt. Bezárta a busz ajtaját és csak délután, amikor ismét kinyitotta, akkor látta meg az ekkorra már eszméletét vesztett kislányt.

Felfoghatatlan! Elhunyt a buszban felejtett négyéves kislány Forrás: Shutterstock

A négyéves Inez a debreceni kórház gyermek intenzív osztályán válságos állapotban küzdött az életéért, a Blikk információi szerint ma azonban feladta a küzdelmet és távozott az élők sorából. A szülők a lapnak megerősítették a tragikus hírt.

Az ügyben a rendőrség továbbra is foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt nyomoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.