Kispesten a rendőrség vetett véget a háromnapos családi ünnepnek, miután a hangos mulatozók a szomszédban lakó édesanyát, annak férjét és lányát is ájultra verték.

A keresztelőt ünneplő népes család úgy hallgatta a zenét, hogy zengett tőle az egész utca. Emiatt bekopogott hozzájuk a szomszédban lakó édesanya, de nem történt semmi. Aztán késő éjjel az egyetemista lánya is próbálta rávenni a szomszédokat, hogy csendesebben mulassanak. Ekkor szabadult el a pokol.

"Kirontottak, két nagydarab férfi, mögötte a többi, és rögtön ütötték a lányomat. Rögtön az arcát, ököllel. Ezt sosem fogom elfelejteni, hogy a gyerekemet két férfi üti - idézte fel a Tényeknek az édesanya, aki ezután lánya segítségére sietett. A testével próbálta őt védeni, mire a férfiak rátámadtak.

verekedés erőszak ökölForrás: Shutterstock

"Több ütést kaptam, és beestem a bokorba, ami ott volt az utcán és akkor onnantól kezdve filmszakadás, elvesztettem az eszméletemet"- mesélte az édesanya, aki már eszméletlenül feküdt a földön, mikor a támadói még mindig rugdosták. Ezt látva a férje is átszaladt, hogy kimenekítse, de őt is megverték.

"Próbáltam leszedni őket a feleségemről, és akkor nekem estek. Áprilisban volt egy szemműtétem, a szemműtétből kifolyólag beszakadt a retinám, tehát majdnem megvakultam" – mesélte a családapa. Végül három mikrobusszal megérkeztek a rendőrök, ők vetettek véget a verésnek. A félholtra vert családot kórházban ápolják.