Borzalmas! Ájultra vertek egy édesanyát és annak családját Kispesten

édesanya Kispest verekedés rendőrség keresztelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kispesten a rendőrség vetett véget a háromnapos családi ünnepnek, miután a hangos mulatozók a szomszédban lakó édesanyát, annak férjét és lányát is ájultra verték.

A keresztelőt ünneplő népes család úgy hallgatta a zenét, hogy zengett tőle az egész utca. Emiatt bekopogott hozzájuk a szomszédban lakó édesanya, de nem történt semmi. Aztán késő éjjel az egyetemista lánya is próbálta rávenni a szomszédokat, hogy csendesebben mulassanak. Ekkor szabadult el a pokol.

"Kirontottak, két nagydarab férfi, mögötte a többi, és rögtön ütötték a lányomat. Rögtön az arcát, ököllel. Ezt sosem fogom elfelejteni, hogy a gyerekemet két férfi üti

- idézte fel a Tényeknek az édesanya, aki ezután lánya segítségére sietett. A testével próbálta őt védeni, mire a férfiak rátámadtak.

verekedés erőszak ököl Forrás: Shutterstock

"Több ütést kaptam, és beestem a bokorba, ami ott volt az utcán és akkor onnantól kezdve filmszakadás, elvesztettem az eszméletemet"

- mesélte az édesanya, aki már eszméletlenül feküdt a földön, mikor a támadói még mindig rugdosták. Ezt látva a férje is átszaladt, hogy kimenekítse, de őt is megverték.

"Próbáltam leszedni őket a feleségemről, és akkor nekem estek. Áprilisban volt egy szemműtétem, a szemműtétből kifolyólag beszakadt a retinám, tehát majdnem megvakultam"

– mesélte a családapa. Végül három mikrobusszal megérkeztek a rendőrök, ők vetettek véget a verésnek. A félholtra vert családot kórházban ápolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.