Elrabolták egy magyar nő gyerekeit Egyiptomban

Forrás: Thinkstock -
házasság család gyerekrablás Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar nőt egyiptomi férje és annak családja tartotta fogva, majd az egyik nap a gyerekekkel együtt eltűntek.

Zsófi nyolc évvel ezelőtt ismerkedett meg a Londonban élő, egyiptomi származású Ahmeddel. A fiatalok összeházasodtak és két gyermekük született, a most három és féléves Levente, valamint a másfél éves Juszuf. Eleinte minden rendben volt, de miután az apa csatlakozott egy radikális vallási csoporthoz, elkezdett megromlani kettejük közt a kapcsolat.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Ahmed korlátozta Zsófia életét, és amikor a nő úgy döntött, elhagyja a vallást, a férfi ezt nem fogadta el és elutaztatta az egész családot Egyiptomba. A nagyszülők közelében Zsófia élete még rosszabbra fordult, sőt elmondása szerint férje szülei rá akarták őt venni arra, hogy térjen vissza hazájába, ám a gyerekei nélkül. Zsófia erről persze hallani sem akart, megpróbált elszökni, de elvették minden pénzét és bezárták egy lakásba. Férje és családja ekkor rabolta el a két kisfiút.

Zsófia a kairói magyar főkonzulátus segítségével feljelentette a férje családját, de azt mondta az RTL Híradójának, hogy az egyiptomi hatóságok semmit sem tesznek annak érdekében, hogy megkeressék a fiait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.