Megrázó részletek: társai hozták ki a partra a balatoni osztálykiránduláson elhunyt 14 éves lányt

Fotó / Mediaworks -
halál megrázó osztálykirándulás fulladás részletek Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, egy 14 éves kislány az osztálykiránduláson vesztette életét a Balatonnál.

Szörnyű tragédia történt a pálkövei strandon a Balatonnál. A 14 éves, osztálykiránduláson részt vevő kislány a vízben lett rosszul, majd hajnalban meghalt. A TV2 Tények arról számolt be, hogy a lányt az osztálytársai vitték a partra, és azonnal hívták a mentőket.

A helyszínre érkező mentők a kislányt eszméletlen állapotban találták, és bár rögtön megkezdték a sürgősségi ellátást és a légút biztosítását, életveszélyes állapotban vitték kórházba, és sajnos nem sikerült megmenteni az életét.

A Blikk biztos forrásból úgy értesült: a tinédzserrel. szívizomgyulladás végzett.

"A szívizomgyulladást vírusos és bakteriális fertőzés is kiválthatja, influenza vagy épp covid szövődménye is lehet a veszélyes betegség okozója

– hívta fel a figyelmet Kóczán István kardiológus. A doktor szerint valószínűleg egy gyulladásos folyamat lezáródása lehetett a végzetes betegség.

Ilyen betegséget kiválthat még egy egyszerű mandulagyulladás vagy egy gyulladt fog is, és van, aki genetikai okból gyengébb szívizommal születik, így eleve fogékonyabb rá.

Fotó / Mediaworks

A szezon első tragédiája nemrég történt: június elején két fiatal fiú fulladt bele a Balatonba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.