Molnár Anikó Árpa Attiláról: „Nem véletlenül van egyedül 50 évesen”

Nagy Ő Árpa Attila Molnár Anikó A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő a széria legújabb évadának kapcsán beszélt színész-producer sorstársáról, aki a kamerák kereszttüzében szeretné megtalálni élete szerelmét.

Noszály Sándor és Tóth Dávid után a legújabb Nagy Ő nem más, mint Árpa Attila: az ő kegyeiért küzdhetnek meg a lányok a TV2 valóságshowjának friss évadában.

Molnár Anikó Molnár Anikó - Instagram

Molnár Anikó 18 évvel ezelőtt vett részt a műsorban, ám hamar rájött, hogy valószínűleg egyedül távozik onnan. Úgy gondolja, hogy egy egész ország vizslató tekintete előtt képtelenség megtalálni az igazit, ráadásul sok nő haszonszerzési vágytól vagy feltűnési viszketegségtől vezérelve akar szerepelni.

„Kíváncsi vagyok, lesz-e valaki, aki valaha felér hozzá. Attila elég megfoghatatlan, kiismerhetetlen, érdekes egyéniség. Szurkolok neki, de őszintén szólva nem sok esélyt látok arra, hogy ő, a nagy nőfaló majd 25 lány közül találja meg azt az egyet, aki mellett elköteleződik.

– idézte Anikó szavait a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.