Az egykori Nagy Ő a széria legújabb évadának kapcsán beszélt színész-producer sorstársáról, aki a kamerák kereszttüzében szeretné megtalálni élete szerelmét.

Noszály Sándor és Tóth Dávid után a legújabb Nagy Ő nem más, mint Árpa Attila: az ő kegyeiért küzdhetnek meg a lányok a TV2 valóságshowjának friss évadában.

Molnár AnikóMolnár Anikó - Instagram

Molnár Anikó 18 évvel ezelőtt vett részt a műsorban, ám hamar rájött, hogy valószínűleg egyedül távozik onnan. Úgy gondolja, hogy egy egész ország vizslató tekintete előtt képtelenség megtalálni az igazit, ráadásul sok nő haszonszerzési vágytól vagy feltűnési viszketegségtől vezérelve akar szerepelni.

„Kíváncsi vagyok, lesz-e valaki, aki valaha felér hozzá. Attila elég megfoghatatlan, kiismerhetetlen, érdekes egyéniség. Szurkolok neki, de őszintén szólva nem sok esélyt látok arra, hogy ő, a nagy nőfaló majd 25 lány közül találja meg azt az egyet, aki mellett elköteleződik.

Tudtommal nagyon magasra teszi a mércét. Nyilván nem véletlenül van egyedül ötvenévesen. Azt viszont nagyon becsülöm benne, hogy továbbra sem adja fel a reményt. Őszintén kívánom neki, hogy meglelje a párját, és ő legyen az első, aki sikert arat Nagy Őként

– idézte Anikó szavait a Blikk.