Beismerte tettét a horgásztársát meglopó férfi: előkerült az egymilliós pecabot is

Forrás: Shutterstock -
horgász haláleset lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő kegyeletsértés történt szerdán a csörögi Ordas-tavak partjainál. Az ORDAS TAVAK nevű Facebook-csoportban közzétett információk szerint egy idős férfi szerdán horgászat közben rosszul lett és meghalt. A mentők már nem tudtak segíteni rajta, a tónál hagyott horgászfelszereléseit pedig a későbbiek folyamán valaki ellopta.

A kamerák rögzítették a felháborító jelenetet, a tettes járművének rendszáma is jól látható a felvételen. A bejegyzés szerint, amennyiben a tolvaj nem teszi vissza a személyes tárgyakat oda, ahol találta őket, a gyászoló család a rendőrséghez fordul. A Blikk információi szerint a 61 éves elkövetőt a rendőrség elfogta, a férfi a kihallgatás során beismerte a tettét. Szabadlábon védekezhet: az egymilliós horgászbot és a felszerelés előkerült.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.