időjárás-előrejelzés kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napos, száraz, időben lesz részünk a hétvégén, felhők sem lesznek az égen. A jövö hét elején azonban bennünket is elér a Nyugat-Európában tomboló hőség.

Szombaton sokat fog sütni a nap, az időnként megjelenő felhőkből csapadék nem várható. Keleten, délkeleten helyenként még élénk lesz az északi-északkeleti szél. Hajnalban 8-17, délután 26-31 fokot mérhetünk.

Vasárnap ragyogóan napos, száraz időben lesz részünk, felhők is alig lesznek az égen. Nyugaton és északon többfelé megélénkül, északnyugaton megerősödik a délies szél. A csúcshőmérséklet 29 és 34 fok között alakul - írja a Köpönyeg.

A napokban a térségünk fölé húzódik az az anticiklon, ami pokoli, szokatlan meleget hozott Nyugat-Európába. Nálunk nem lesz extrém a helyzet, de nagyon meleg lesz: hétfőtől 28 és 35 fok körül alakul a nappali csúcshőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.