Brutális balesetben hunyt el a 21 éves sofőr: "Olyan fiatal volt még, tele tervekkel és álmokkal"

Forrás: TV2 -
halál Nagyfüged baleset Heves megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus balesetet szenvedett egy 21 éves sofőr és utasa, kisbuszuk többször megpördült Heves megyében, mindketten kirepültek a járműből: a sofőr a helyszínen szörnyethalt.

Lesodródott az útról Heves megyében egy kisbusz pénteken, Nagyfügeden. Egy bal kanyarban lesodródtak, átcsúsztak a szembesávba és többször meg is pördültek. A TV2 információi szerint egyik férfi sem volt bekötve, mindketten kirepültek a buszból. A sofőr a helyszínen szörnyethalt, az utas azonban túlélte a balesetet.

A 21 éves sofőr, Laci ismerőse szerint a férfi nem vezetett felelőtlenül.

"Laci nem volt vagánykodós, jól is vezetett, nem értjük, hogyan történhetett" - mondta a Borsnak az illető. Elmondta, reménykednek, és imádkoznak a balesetet túlélő utasért. "Imádkozunk az életéért, és hogy rendbe jöjjön. Viszont Lacika családjáért aggódunk, bele sem merünk gondolni, milyen állapotban vannak a szülei. Olyan fiatal volt még, tele tervekkel és álmokkal" - tette hozzá.

Brutális balesetben hunyt el a 21 éves sofőr Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.