Puszta kézzel megfojtotta férje szeretőjét egy nő Tiszadadán: egy ágyban találta őket

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság szerető Tiszadada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán azt az asszonyt, aki a gyanú szerint megfojtotta férje szeretőjét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszadadán június 18-án.

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a megalapozott gyanú szerint a nő férje szerelmi viszonyt folytatott a sértettel, amiről a nő tudomást szerzett, féltékenységének pedig többször is hangot adott. Az asszony június 18-án délután egy Szabolcs megyei házban a férjét és a sértettet az ágyban találta.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock


A nő ütni kezdte riválisát, majd egy hamutartóval fejbe vágta öltözködő férjét, aki elmenekült a helyszínről. A nő ezután folytatta a másik nő bántalmazását, majd puszta kézzel megfojtotta. A sértett a helyszínen meghalt.
Az MTI információi szerint az eset Tiszadadán történt. A sajtószóvivő megjegyezte, hogy a bíróság szerint fennáll a veszélye annak: az egyébként büntetlen előéletű gyanúsított szabadlábra helyezése esetén megnehezítené a bizonyítást, az eljárásban részt vevő tanúkat és más személyeket befolyásolná, ezért elrendelte letartóztatását. A végzést az ügyészség tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.