Megrázó fotók a vizes vb-ről: edzője mentette ki a vízből a szinkronúszót, aki elájult a vízben

vizes vb vizes világbajnokság ájulás megmentette
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ijesztő pillanatokat éltek át a versenyzők és a nézők a Széchy Tamás Uszodában, miután az amerikai szinkronúszó, Anita Alvarez rosszul lett, majd elájult a vízben.

Anita Alvarez a szinkronúszók egyéni szabadprogramjának szerdai versenynapján lett rosszul. A lány süllyedni kezdett, mire edzője, Andrea Fuentes azonnal a segítségére sietett: utánaugrott, majd egy vízimentő segítségével kimentette a vízből.

Alvarez a medence partján rögtön orvosi ellátást kapott, és visszanyerte az eszméletét.

nyilatkozta az edző, aki arról is beszélt, hogy amikor az eset megtörtént, azt látta, hogy szinte megdermedtek a vízimentők, így azonnal cselekednie kellett.

Nem először kellett megmenteni Alvarezt, tavaly egy barcelonai olimpiai kvalifikációs versenyen történt hasonló, akkor is Fuentes mentette ki a sportolót a vízből.

Milák Kristóf kedden, címét megvédve, világcsúccsal nyert aranyérmet a 200 méteres pillangóúszásban a budapesti vizes világbajnokságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.