Kendőzetlenül vágta véleményét kollégája képébe Stohl András: kerek perec megmondta neki, hogy szerinte nem kifejezetten jó színész.

A két híresség már évtizedek óta dolgozik párhuzamosan ugyanabban a szakmában, ám soha nem voltak jóban. András és Iván a Mintaapák című sorozatban még egy stábon belül is játszott, de ez sem törte meg a jeget közöttük – a Jászai Mari-díjas színművész épp Fenyő műsorában fejtette ki, hogy ennek mi volt az oka.

Stohl AndrásFotó: Polyák Attila - Origo

Mi soha nem dolgoztunk együtt, csak azt láttam, hogyan viseled a színészeted és magad. Bármit is láttam tőled, engem nem győztél meg. Van egy képem, egy gondolatom rólad, és azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell nekünk annyira jóban lenni – jelentette ki Stohl, aki csak jó színészekkel szeret barátságot ápolni, ezért tart tisztes távolságot Fenyőtől.

Fenyő IvánFotó: Szabó Gábor - Origo

„Én igazából csak úgynevezett közönségfilmekben láttalak. Színészemberként nyilván próbálod nézni a másikat, és ha neki van egy erős egója, erősen tartja magát valamire, amit te nem nagyon értesz, mert nem nagyon hiszed, hogy az alá van támasztva, akkor azt gondolom, hogy nyilván nem vagyunk barátok"

– idézte a híresség szavait a Blikk.