Szörnyű: gázrobbanás végzett a szerencsétlenül járt édesanyával

halál anya gázrobbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doreen Rees-Bibb június 26-án este, 79 éves korában vesztette életét, amikor birminghami családi otthonukban felrobbant egy régóta cserére szoruló kazán.

A baleset idején jelen volt a hölgy partnere, egyúttal az ingatlan tulajdonosa, David Murphy is, akit a szomszédok mentettek ki a lángoló romok alól. A férfi jelenleg élet-halál között lebeg a kórházban.

Bár David a robbanás után könyörgött a megmentőinek, hogy keressék meg a párját is, a füst és a tűz miatt képtelenek voltak az asszony nyomára akadni. Végül a tűzoltók hozták ki Doreent, de már nem tudtak segíteni rajta. A The Sun értesülései szerint a pár nemrég vásárolta a házat, melynek adatlapján szerepelt, hogy a bojlert sürgősen ki kell cserélni. A baleset körülményeit jelenleg a helyi rendőrség vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.