Filmbe illő verekedés a reptéren - részeg utasok püfölték a személyzetet - Videó

verekedés repülőtér nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló eseményeknek lehettek szemtanúi a bristoli repülőtér látogatói június 17-én a délelőtti órákban. Egy részeg férfi és barátnője az utasfelvételi procedúra során esett neki két ügyintézőnek, akikkel a verekedés kirobbanását megelőző másodpercekben hangos szóváltásba keveredtek.

A konfliktus forrása az volt, hogy a két utast ittas állapotuk miatt nem engedték felszállni a gépre. A botrányt megörökítő videófelvételen látszik, ahogy először a dühös hölgy fenyegeti a reptéri dolgozókat, majd férfipartnere őt is félrelökve ront rá a két egyenruhásra, hogy jól helybenhagyja őket. A végén a nő haragját sem ússzák meg, aki hangos káromkodás közepette lökdösi el egyiküket magától.

A párra végül rendőrt hívtak, letartóztatásukat követően kihallgatták őket, ám mindössze egy hivatalos figyelmeztetéssel megúszták a balhét – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.