Újabb részletek láttak napvilágot: ezért fulladhatott meg a Vészhelyzet sztárja

Forrás: Instagram/Mary Mara -
Vészhelyzet tragédia fulladás Mary Mara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, tragikus körülmények között életét vesztette a Vészhelyzet sztárja, Mary Mara. Most friss információkat közölt a rendőrség.

A 61 éves színésznő a rendőrség közlése szerint a St. Lawrence folyóba fulladt. Holttestét június 26-án reggel találták meg Cape Vincentben, New York államban. Az előzetes vizsgálatok alapján úgy tűnt, a színésznő úszás közben fulladt meg, ám a nyomozók most friss információkat közöltek.

A rendőrök horzsolásokat fedeztek fel a színésznő arcán, amelyek arra engednek következtetni, hogy Mary épp úszni készülhetett, amikor megcsúszhatott, és beütötte a fejét, majd a vízbe esett. Onnan viszont már nem tudott a felszínre jutni, és megfulladt.

Mary Mara Forrás: Instagram/Mary Mara

Azt egyelőre nem tudni, mibe üthette be a fejét, de a rendőrség úgy véli, a színésznő feje egy olyan tárggyal kerülhetett kontaktusba, amelytől elájult és elvesztette az eszméletét -írja a Blikk a TMZ cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.