Különös kegyetlenséggel ölte meg 5 éves kistestvérét egy 14 éves fiú - életfogytiglant kapott

Forrás: Shutterstock/ Africa Studio -
gyilkosság tinédzser pszichopata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves Craig Mulligant és az egész családját életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték ötéves mostohatestvére brutális meggyilkolásáért. 

A gyilkos tinédzser kaotikus körülmények között nőtt fel, szívesen kínozta az állatokat és más gyerekeket is, forrongó agressziója még a felnőtteket is megrémítette.

Mulligan mostohaanyjával, a 31 éves Angharad Williamsonnal, és apjával, a 40 éves John 'Jay' Cole-lal együtt olyan olyan sebeket ejtett ötéves mostohatestvérén, Logan Mwangin mielőtt a holttestét a folyóba dobta, amilyeneket a nagy sebességnél elszenvedett autóbaleseteknél szoktak tapasztalni.

Korábbi nevelőszülei szerint Craig Mulligan maga volt a megtestesült gonosz. Nyolc hétig volt a fiú a gondozásukban, de rettegtek tőle. Nevelhetetlennek, szabályozhatatlannak és kegyetlennek tartották, ezért is kérték, hogy vigyék el tőlük a gyereket.

A fiú egy alkalommal azt mondta a családnak: "Játsszuk azt, hogy mindannyiótokat megöllek, a hulláitokat pedig fekete zsákokba teszem."

A tinédzser a gyilkosság előtti hetekben többször is beszélt arról, hogy borzalmasan gyűlöli Logant, és szeretné őt holtan látni, de a gyámhatóság munkatársai „ostobaságnak" minősítették az aggodalmakat.

Az, hogy az ötéves gyermeknek mit kellett kiállnia, mielőtt meghalt, pontosan nem derült ki. Anyja a bíróságon azt vallotta, hogy Cole háromszor vagy négyszer ököllel hasba ütötte Logant, és biztatta Craiget, hogy ő is üsse meg. Cole ezek után „a földhöz vágta Logant, és beverte a fejét a folyosón, és arra biztatta Craiget, hogy ő is tegye ugyanezt."

Két nappal később Logan meghalt, Mulligan és Cole a holttestét egy közeli folyóba dobta.

A tinédzser soha, a legkisebb megbánást sem tanúsította. Valójában épp ellenkezőleg. Két héttel Logan halála után Mulligant hallották énekelni: „Imádom a gyerekeket. Imádom a gyerekeket. Imádom fejbe verni a gyerekeket. Ez maga az orgazmus."

Logan anyja és mostohaapja életfogytiglani börtönbüntetést kapott, ahogy Craig Mulligan is, azzal a kikötéssel, hogy a tinédzser gyilkos legkorábban 15 év múlva szabadulhat - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.