Hétvégén alig érkezett meg egy angol család az általuk meg nem nevezett helyszínen működő nyaralóközpontba, máris sokkoló élményekben részesültek.

Ryan és Lindsey O'Neill és három gyermekük épp elfoglalták volna a szállásukat, amikor hirtelen baleset történt: a hároméves Jake focilabdája után szaladva egy nagyjából másfél méter mély utcai aknába zuhant, melynek fedele valamiért nem volt biztonságosan lezárva.

A kép illusztráció.Forrás: --

A gyermek testén több helyen horzsolások keletkeztek, melyeket a kórházban elláttak, illetve biztosították a szülőket arról, hogy az ijedtségen kívül Jake-nek nem lett semmi baja.

Nemrég diagnosztizálták a fiamat autizmussal, és ez az egész családot felzaklatta. Azért is szerettünk volna mihamarabb kimozdulni otthonról, hogy feldolgozzuk a hírt. A baleset viszont mindent tönkretett, leginkább haza akartunk utazni, ráadásul Jake is borzasztó állapotba került, egy ideig sírva ébredt éjjelente

– panaszolta a liverpooli ECHO-nak a 30 éves Ryan, aki történetével más szülők figyelmét is szerette volna felhívni az üdülőközpontokban és azok környékén uralkodó veszélyekre.