Szörnyű baleset: üdülőparkban esett aknába a 3 éves kisfiú

Forrás: -- -
baleset akna nyaralás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén alig érkezett meg egy angol család az általuk meg nem nevezett helyszínen működő nyaralóközpontba, máris sokkoló élményekben részesültek.

Ryan és Lindsey O'Neill és három gyermekük épp elfoglalták volna a szállásukat, amikor hirtelen baleset történt: a hároméves Jake focilabdája után szaladva egy nagyjából másfél méter mély utcai aknába zuhant, melynek fedele valamiért nem volt biztonságosan lezárva.

A kép illusztráció. Forrás: --

A gyermek testén több helyen horzsolások keletkeztek, melyeket a kórházban elláttak, illetve biztosították a szülőket arról, hogy az ijedtségen kívül Jake-nek nem lett semmi baja.

– panaszolta a liverpooli ECHO-nak a 30 éves Ryan, aki történetével más szülők figyelmét is szerette volna felhívni az üdülőközpontokban és azok környékén uralkodó veszélyekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.