Sokkoló fejlemény: gyermeket szült az egyik eltűnt diósjenői lány

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
diósjenői gyilkosság eltűnés nevelőapa Diósjenő részletek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten megtalálták a több mint egy évtizeddel ezelőtt eltűnt egyik diósjenői lány holttestét. Egyelőre nem tudni, melyik gyermek maradványaira bukkantak a hatóság emberei, de a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást.

Az eltűnt lányokat meggyilkolhatták, a tettel pedig nevelőapjukat gyanúsítják. Az esetről sorban látnak napvilágot a megdöbbentő és szörnyű részletek. A testvérek egyike azt állítja, hogy nevelőapjuk szexuálisan zaklatta a lányokat, míg az egyikük udvarlóját szintén a férfi kergethette öngyilkosságba. Nemrég pedig újabb információk jutottak a sajtó birtokába.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az RTL Híradó számolt be arról, hogy a fiatalabb eltűnt lány, aki 2009-ben mindössze 14 éves volt, gyermeket szült. A kisfiú, akinek életet adott, később nevelőszülőkhöz került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.