Kielemezték Diana hercegné kézírását: ilyen személyiség volt valójában

Forrás: AFP/Derrick Ceyrac -
királyi család Károly herceg Diana hercegné írás képeslap kézírás Diana hercegnő levél írásszakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus körülmények között, balesetben elhunyt egykori hercegné már életében is állandó szereplője volt az újságoknak, és halála óta sem csitult körülötte a felhajtás. Az embereket, és legfőképp a briteket mind a mai napig foglalkoztatja Diana.

A napokban egy írásszakértő és pszichoterapeuta segítségével megvizsgálták az egykori hercegné több, kézzel írott levelét és szinte tűpontosan ki lehetett olvasni a sorokból, milyen személyiség is volt valójában Diana. A levelei és képeslapjai rejtett üzenetét Emma Bache fejtette meg, aki szerint nemcsak a betűformáknak, hanem a sorok irányának és még az aláírásnak is fontos jelentése van.

Forrás: AFP/Derrick Ceyrac

Diana kézírásának dőlésszöge függőleges, ami Bache szerint arra utal, hogy gyakorlatias személyiség volt. Egyértelműen kirajzolódik írásából, hogy anyatípus és empatikus volt, aki fogékony volt más emberek problémáira, érzéseire is. Az írásaképe azonban azt is elárulja, hogy nagy szüksége volt a szeretetre, és arra, hogy szerettei elfogadják őt.

A szakértő megvizsgálta Diana hercegné aláírását is, amelyet Vilmos és Harry máig csodált édesanyja egy határozott vonallal aláhúzott. Emma Bache szerint ez egy makacs embert sejtet, aki a saját útját járta – írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.