Tízéves ikrei mentették meg a fuldokló apa életét

Forrás: shutterstock -
Alabama életmentés fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédiával végződhetett volna, amikor a csontkovács Brad Hassig légzőgyakorlatokat végzett a víz alatt az alabamai házuk kertjében található medencében. A férfi gyakran csinálta ezt, ám most elájult: ikerfiai és egy barátjuk siettek a segítségére, mielőtt megfulladt volna.

A történtek idején a férfi tízéves ikerfiai, Christian és Bridon voltak otthon, valamint a náluk játszó szomszéd fiú, a 11 éves Sam - írja a Washington Post. A lap arról is ír, hogy a gyerekek vették észre, valami baj van.

Beugrottak a férfiért, kihúzták a lépcsőre, majd mentőt hívtak. Amíg vártak, Bridon szívmasszázst végzett apján, akit intenzív osztályra szállítottak, és így sikerült végül megmenteni az életét.

Brad Hassig ma már sokkal jobban van, ám olykor még légzési nehézségekkel küzd. A Today magazinnak elmondta, mennyire büszke a fiaira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.