Rábai Roxána, a Mestercukrász egyik versenyzője húsz évig élt Venezuelában. Miután fegyveres rablók támadtak rá egy nyaralás alkalmával, úgy érezte, vissza kell térnie Magyarországra. 

Roxána tizenegy éves volt, amikor családjával a tengerpart mellé költöztek. Húga súlyos asztmával és allergiával küzdött, az orvosok pedig azt mondták, hogy a tengerparti sós levegő segítene rajta. A család idővel mosodát nyitott, ez pedig szerencsés döntésnek bizonyult, és sokáig kényelmesen éltek a családi vállalkozásból.

Később a szerelem is rátalált a cukrászra, azonban egy fegyveres támadás mindent megváltoztatott, és Roxi úgy érezte, haza kell jönnie Magyarországra. 

"Egyszer fényes nappal betörtek a lakásunkba, és az összes értékünket elvitték. Az egyik nyaralásunkon pedig az éjszaka közepén hat fegyveres rabló támadt ránk a házban, azt követelve, hogy mindenünket adjuk oda. A halántékomhoz szegezték a fegyvert, remegtem a félelemtől, mivel tisztában voltam vele, hogy az emberélet akkor már nem sokat ért, és simán lelőnek, ha nem kapják meg, amit akarnak" - mondta Roxi a Meglepetés magazinnak.

Rábai RoxanaForrás: RTLKLUB

Miután Roxi visszatért Magyarországra, párjával, Joséval távkapcsolatban maradtak, azonban a férfi végül lenyúlta a közös, autóalkatrészekkel foglalkozó vállalkozásukat és a cukrász összes pénzét is. 

"17 évig voltunk együtt, nagy árat fizettem ezért a szerelemért" - mondta.