Gelencsér Timi drágállta a piát, hajába rejtve csempészte be a fesztiválra

csempész fesztivál pia alkohol Gelencsér Timi Lady Szomjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian tudjuk, hogy a különféle rendezvényeken és fesztiválokon drága az étel és az ital. A bevihető mennyiséget egyes helyeken csak korlátozzák, máshol viszont egyenesen tilos saját itallal érkezni. Gelencsér Timi ezt a rendszert játszotta ki, és a trükközésről videót is készített.

A modellként és televíziós személyiségként is ismert Gelencsér Timi a barátnőjével, Lady Szomjassal közösen készítette el a viccesnek szánt videót, melyen megmutatja, hogyan lehet alkoholt becsempészni egy fesztiválra. Timi vásárolt egy kis üveges italt, majd barátnője segítségével belerejtette azt hajkoronájába.

Gelencsér Timi Forrás: Polyák Attila

Az akciót lefilmezték, a videón pedig jól látszik, hogy Lady Szomjas hogyan rejti a minipiát Gelencsér Timi lófarokba fogott hosszú hajába. Ezt követően azt is megörökítették, ahogy odaérnek a fesztivál beléptető kapujához, majd egy gyors átvizsgálás után gond nélkül bejutnak a rendezvényre. A biztonsági őrök nem szúrták ki a Timi hajába rejtett kis üveges italt.

A videót ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.