Kiderült, ki lehet a reality-sztár, aki súlyos sérüléseket szenvedett egy tea szeánszon

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
valóvilág tea szeánsz sérült szeánsz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap éjjel rosszul végződött egy Siklós közelében szervezett "tea szeánsz". A szervezők különleges, spirituális élményre vágytak, ám kicsúszott a kezükből az irányítás. Az egyikük, egy ismert magyar valóságshow-sztár bepánikolt és bemenekült az erdőbe, majd másnap egy szőlőbirtokon találtak rá eszméletlen állapotban, anyaszült meztelenül.

Az egykori reality-sztár hatórás műtéten esett át, ugyanis szilánkosra tört a bokája és megrepedt a bordája is. A kilétét nem fedték fel a hatóságok, az interneten viszont beindult a találgatás és a Redditen többen is úgy vélik, rájöttek arra, ki lehet a súlyosan megsérült valóságshow-szereplő. Az egyik üzenőfalon jelent meg a hír, hogy a szeánsz résztvevője állítólag nem más, mint Béres Anett.

VV Anett Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Több kommentelő is azt állítja, hogy VV Anett szenvedett csonttörést múlt vasárnap Siklós közelében, és állítólag vele volt Sáfrány Emese is, akit egykori művésznevén, Aleskaként emlegetnek a hozzászólók.

Megnéztük mindkét hölgy Instagram-oldalát, de csak Emesénél található friss bejegyzés. A kisgyermekes édesanya a történetében osztott meg magáról egy fotót "Irány dolgozni" felirattal. Béres Anett oldalán ezzel szemben nincs friss story és a legutóbbi képe is háromnapos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.