Megszólalt a rendőrség: újabb információk derültek ki a siklósi szeánszról

Forrás: Béres Anett/Instagram -
VV Anett tea szeánsz szeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, életveszélyes sérüléseket szenvedett Béres Anett, miután részt vett egy teaszeánszon. Most megszólalt a rendőrség, és elmondták, egyelőre mit tudnak az esetről.

Életveszélyes állapotban találtak rá Siklós környékén a ValóVilág egykori szereplőjére. A hatóságok azt tudatták a sajtóval, hogy a nő eltűnését vasárnap éjjel jelentették, miután részt vett egy úgynevezett "teaszeánszon", amikor bepánikolt és a közeli erdőbe menekült. Másnap egy munkás fedezte fel a meztelen testét egy szőlőbirtokon.

A szőlőtőkék közt megtalált Béres Anett életveszélyes állapotban volt: a bokája szilánkosra volt törve, és a bordái is megrepedtek. Úgy tudni, hat órás műtéten esett át, állapotát mostanra stabilizálták. Kiderült, hogy a szeánszon részt vett Sáfrány Emese is, de ő nem fogyasztott a pszichoaktív szerből.

Béres Anett Forrás: Béres Anett/Instagram

Most kiderült, hogy a rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz kábítószer birtoklása miatt elrendelt büntetőeljárásban. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatótól a Blikk úgy tudja, még gyanúsítotti kihallgatás sem történt még. A lap információ szerint az életmenő műtétek után orvos szakértő vizsgálta meg a jelenleg még nem kihallgatható beteget, és azt vizsgálták, hogy szerezhette az életveszélyt okozó töréseket. Ha a szakértő megállapítja az idegenkezűség gyanúját, a nyomozást súlyosabb jogsértés gyanúja miatt is kiterjeszthetik, akár emberölés kísérlete is lehet a minősítés.

Az ügyben jelenleg a Siklósi Rendőrkapitányság jár el, ők tanúként hallgatták meg a szeánsz szervezőjét és résztvevőit, köztük Sáfrány Emesét is. Azt egyelőre nem tudni, honnan szerezték a tiltott drognak minősülő ayahuasca teát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.