"Anett régóta magányos volt" - Kiderült, miért vett részt a szeánszon az egykori reality-sztár

Forrás: RTL Klub -
Béres Anett VV Anett Vokány Siklós tea szeánsz szeánsz ayahuasca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu is beszámolt arról, hogy a hét elején meztelenül, öntudatlan állapotban találtak rá egy szőlőbirtokon az egyik magyar celebre. Nem sokkal később megjelentek az első hírek, miszerint Béres Anett az a sztár, aki a "tea szeánsz" után súlyos sérüléseket szenvedett.

A pletykák kapcsán több lap is kereste a ValóVilágból megismert Anettet és Sáfrány Emesét is, akiről szintén azt állították, hogy részt vett a spirituális szertartáson. Az egykori valóságshow-hőst nem sikerült senkinek sem elérnie, édesanyja azonban nyilatkozott, viszont sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a lányáról felröppent híreket. Sáfrány ellenben elárulta, valóban ott voltak a szeánszon.

A Siklós közelében, Vokányban megrendezett "tea szeánsz" során a résztvevők mind ittak az ayahuasca nevű főzetből, mely erős hallucinogén hatású ital. Anett egyik ismerőse szerint a lány azért jelentkezett a szertartásra, mivel régóta magányos volt és lelki megnyugvásra vágyott. Úgy érezte, hogy megrekedt az élete, sem a karrierjében, sem a magánéletében nem tudott sikereket elérni és ettől a spirituális utazástól várta a válaszokat a kérdéseire – írja a Bors.

VV Anett és Robin, a ValóVilág egyik nyertese Forrás: RTL Klub

"Úgy tudom, a szertartás alatt, amin Anett is részt vett minden rendben ment és néhány órával később a résztvevők nyugovóra tértek, ő lefeküdt aludni. A szertartást vezető a reggeli órákban vette észre, hogy Anettnek nyoma veszett, ezért a keresésére indult."

– árulta el a lapnak a neve elhallgatását kérő informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.