A Life.hu is beszámolt arról, hogy a hét elején meztelenül, öntudatlan állapotban találtak rá egy szőlőbirtokon az egyik magyar celebre. Nem sokkal később megjelentek az első hírek, miszerint Béres Anett az a sztár, aki a "tea szeánsz" után súlyos sérüléseket szenvedett.

A pletykák kapcsán több lap is kereste a ValóVilágból megismert Anettet és Sáfrány Emesét is, akiről szintén azt állították, hogy részt vett a spirituális szertartáson. Az egykori valóságshow-hőst nem sikerült senkinek sem elérnie, édesanyja azonban nyilatkozott, viszont sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a lányáról felröppent híreket. Sáfrány ellenben elárulta, valóban ott voltak a szeánszon.

A Siklós közelében, Vokányban megrendezett "tea szeánsz" során a résztvevők mind ittak az ayahuasca nevű főzetből, mely erős hallucinogén hatású ital. Anett egyik ismerőse szerint a lány azért jelentkezett a szertartásra, mivel régóta magányos volt és lelki megnyugvásra vágyott. Úgy érezte, hogy megrekedt az élete, sem a karrierjében, sem a magánéletében nem tudott sikereket elérni és ettől a spirituális utazástól várta a válaszokat a kérdéseire – írja a Bors.

VV Anett és Robin, a ValóVilág egyik nyerteseForrás: RTL Klub

"Úgy tudom, a szertartás alatt, amin Anett is részt vett minden rendben ment és néhány órával később a résztvevők nyugovóra tértek, ő lefeküdt aludni. A szertartást vezető a reggeli órákban vette észre, hogy Anettnek nyoma veszett, ezért a keresésére indult."

Először a környékbeli lakosokat kérdezte meg, hogy nem látták-e őt. Majd a rendőrséget értesítette, akik körözést adtak és nagy erőkkel próbáltak Anett nyomára bukkanni. Drónokkal, kutyákkal keresték, igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy Anett előkerüljön. Végül szóltak, hogy egy férfi megtalálta őt, de borzasztó állapotban

– árulta el a lapnak a neve elhallgatását kérő informátor.