A 80 éves budapesti hölgy otthona mellett napok óta ömlik a víz az egyik vályogház alól, mégsem tesznek semmit. Éva néni attól retteg, hogy a víz teljesen tönkreteszi az otthonát.

A 83 éves Csúcs Éva már több mint 40 éve él budapesti otthonában a Hidegkúti úton Az idős hölgy az elmúlt tíz évben több mint 4 csőtörés szemtanúja volt, raádásul mindegyik az ő háza előtt, ugyanezen a szakaszon történt.  

Napok óta víz áztatja az idős hölgy házátForrás: Nagy Zoltan/Metropol

"A bejelentés után jött egy autó a vízművektől, két férfi kiszállt és megnézte, akkor szóltam a fiamnak, hogy menjen ki és beszéljen velük. Azt ígérték, hogy még aznap éjjel megcsinálják, de végül senki nem jött, ennek már három napja"

-mesélte Éva néni a Borsnak.

Hiába voltak nála a rendőrök és a tűzoltók, a problémát még mindig nem sikerült orvosolni, a legnagyobb probléma pedig az, hogy otthona egy régi vályogház, amely a víz hatására könnyedén meggyengülhet.

Tönkre fog menni a 100 éves házunk, mert vasárnap óta aláfolyik a víz. Már nem tudom, kihez kellene fordulnunk, hogy meg tudjuk menteni az otthonunkat-mondta a lapnak a hölgy, aki nem érti, miért nem foglalkozik senki azzal, hogy napok óta az utcára ömlik az értékes ivóvíz.