Napok óta víz áztatja az idős budapesti hölgy házát: attól retteg, hogy lakhatatlanná válik otthona

beázás víz lakhatatlan Budapest csőtörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 80 éves budapesti hölgy otthona mellett napok óta ömlik a víz az egyik vályogház alól, mégsem tesznek semmit. Éva néni attól retteg, hogy a víz teljesen tönkreteszi az otthonát.

A 83 éves Csúcs Éva már több mint 40 éve él budapesti otthonában a Hidegkúti úton Az idős hölgy az elmúlt tíz évben több mint 4 csőtörés szemtanúja volt, raádásul mindegyik az ő háza előtt, ugyanezen a szakaszon történt.

Napok óta víz áztatja az idős hölgy házát Forrás: Nagy Zoltan/Metropol

"A bejelentés után jött egy autó a vízművektől, két férfi kiszállt és megnézte, akkor szóltam a fiamnak, hogy menjen ki és beszéljen velük. Azt ígérték, hogy még aznap éjjel megcsinálják, de végül senki nem jött, ennek már három napja"

-mesélte Éva néni a Borsnak.

Hiába voltak nála a rendőrök és a tűzoltók, a problémát még mindig nem sikerült orvosolni, a legnagyobb probléma pedig az, hogy otthona egy régi vályogház, amely a víz hatására könnyedén meggyengülhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.