Király Linda tavaly év végén szánta el magát arra, hogy felújíttatja az otthonát. Az eredetileg csak pár hónaposra tervezett munkálatok azonban mai napig húzódnak, az énekesnő pedig bérlakásban kénytelen élni, miközben fizeti a szakembereket és az építőanyagokat.

A felújítást nehezíti, hogy nemcsak szakemberekből, hanem építőanyagból is hiány van. Király Lindának ugyan sikerült találnia egy megfelelő csapatot, akik elvégzik a munkát, de arra nem számított, hogy lesznek olyan alapanyagok, melyekre hónapokat is kell várni. A felújítás lassan, vagy egyáltalán nem halad, az énekesnő viszont megelégelte a várakozást.

Forrás: Király Linda/Instagram

Bérlakásban élek, és azt bizony fizetni kell. Az eredeti terv szerint februárban költöztem volna, aztán kitoltuk a határidőt áprilisra, most július van... Szóval hónapokkal húzódik, de remélem, hogy lassan tényleg véget ér ez az őrület

– mesélte a Blikknek Linda, aki elmondta azt is, hogy a szakemberek túlterheltsége miatt a gardróbját az asztalos majd csak szeptemberben kezdi el készíteni.

"De nem érdekel, én akkor is beköltözöm, amint lehet, legfeljebb majd zsákokból öltözködöm."