Magyar Közút Zrt. M0 stoppolás leállósáv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak találgatni lehet, miért pont az ország egyik legforgalmasabb autóútján jutott két poggyászvonszoló személy eszébe, hogy megpróbáljanak leinteni valakit a mellettük elhaladó autósok közül. A mutatványt mindenesetre életveszélyesnek bélyegezte a Magyar Közút.

Néhány napja érkezett bejelentés a Magyar Közút központjába, mely szerint két kivilágítatlan, illetve láthatósági mellényt sem viselő egyén az M0-s leállósávjában sétált és stopolt. A diszpécserek, akik azonnal értesítették a rendőrséget is, gyorsan rájuk találtak a forgalomfigyelő kamerák segítségével, az autósok számára az alkonyati fényekben azonban alig voltak láthatóak.

A két gyalogos többször is próbált lemenni a műszaki átjárós ajtókon, végül felszívódtak. A Közút arra figyelmeztetett mindekit, hogy semmiképp se kövessék a vakmerő stoposok példáját, mert egy gyorsforgalmi út leállósávján akár néhány perc alatt is végzetes baleset történhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.