"Hisszük, hogy még életben van" - továbbra is keresik eltűnt lányukat a reménykedő szülők

gyilkosság rejtély Kalifornia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január óta nem látta családja a 27 éves kaliforniai Alexis Gabe-et, akit feltételezhetően volt párja, Marshall Curtis Jones gyilkolhatott meg. 

Bár a rendőrök a múlt hónapban lelőtték a férfit egy letartóztatási kísérlet során, amikor az késsel támadt rájuk, előkerült egy általa írt jegyzet, melyben részletezi, hogy pontosan hol rejtette el exe holttestét. A hatóságok a leírás alapján keresni kezdték Gabe-et, részben még egy tavat is leszivattyúztak, hátha Jones oda dobta be a hullát, ám egyelőre nem jártak sikerrel.

A nyomozás során kihallgatták a gyanúsított egyik barátját, akit a lány eltűnését megelőző hetekben hívott fel a feltételezett tettes, afelől érdeklődve, hogy szerinte hol lenne a legalkalmasabb elrejteni egy holttestet. Gabe szülei képtelenek belenyugodni lányuk elvesztésébe: a Facebook-bejegyzéseik alapján önálló keresőakciókat is folytatnak, és reménykednek abban, hogy szerettük még életben van – írja a crimeonline.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.