Gyász! Felesége karjaiban halt meg a népszerű színész

Forrás: Shutterstock -
Paul Sorvino halál gyász színész Nagymenők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
83 éves korában távozott az élők sorából a Nagymenők sztárja, Paul Sorvino. Dee Dee Benkie zokogva jelentette be a szomorú hírt.

Otthonában, felesége karjaiban érte a halál a 83 éves színészt, Paul Sorvinot. Az özvegy Dee Dee Benkie zokogva jelentette be a szomorú hírt a nagyközönségnek.

"Megszakadt a szívünk, soha nem lesz még egy Paul Sorvino, ő volt életem szerelme, és az egyik legnagyobb előadó, aki valaha a vásznon és a színpadon állt" - írta a közleményében.

Több mint 50 éves pályafutása alatt Sorvino a filmek és a televíziózás oszlopos tagja lett. Gyakran mondogatta, hogy bár leginkább gengszterek alakításáról ismert, igazi szenvedélye a költészet, a festészet és az opera - írja a Bors.

Sorvino több mint 170 filmben és sorozatban szerepelt, halála előtt is 3 filmben játszott, ezek közül az egyiket most kezdték volna el forgatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.