A kisgyermekes édesanya egy Párizs melletti gyorsétteremben rendelt egy hamburgert, amelyben a húspogácsa helyett egy gyík volt. Az étterem dolgozói azzal próbálták kompenzálni a történteket, hogy a következő rendelésére tíz százalék kedvezményt biztosítanak a nő számára.

A kisgyermekes édesanya egy Párizs melletti McDonald's- ban lett rosszul, miután a hamburgerében egy összenyomott gyík nézett vele farkasszemet.

A nő a Mirrornak elmesélte, hogy az állat össze volt nyomva, mintha marhahúspogácsa lenne, ezért a belei is belelógtak a szendvicsébe.

Az édesanya akkor bukott ki a legjobban, mikor az étterem dolgozói a történtek után csupán azt ajánlották fel neki, hogy a következő rendelésére tíz százalék kedvezményt biztosítanak a számára.

"Az volt a benyomásom, hogy egyáltalán nem lepődtek meg, A szakács ott volt, de egy pillanatra sem jött oda hozzánk. Az étteremvezető pedig nem is volt ott az étteremben" - mondta a nő, aki ugyan csak egy kicsit harapott bele a gyíkos burgerbe, annyira tart a fertőzésveszélytől, hogy az eset óta a csecsemője szoptatását is abbahagyta.

Gyíkba harapott hamburgerevés közben egy édesanya a McDonald's-banFotó / Unsplash

 A történtek után rosszul érezte magát, és nehezen aludt, ezért másnap felkereste orvosát, aki elővigyázatosságból antibiotikumot írt fel neki.

Az étterem vezetője később felvette a kapcsolatot a panaszossal, hogy kapcsolatba hozza őt a cég biztosítójával. A McDonald's vezetősége azt nyilatkozta, hogy "nagyon komolyan" veszik a panaszt, de a belső vizsgálat során "semmi rendelleneset" nem találtak.