Gyíkba harapott hamburgerevés közben egy édesanya a McDonald’s-ban

Fotó / Unsplash -
McDonald's édesanya Franciaország panasz gyík
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisgyermekes édesanya egy Párizs melletti gyorsétteremben rendelt egy hamburgert, amelyben a húspogácsa helyett egy gyík volt. Az étterem dolgozói azzal próbálták kompenzálni a történteket, hogy a következő rendelésére tíz százalék kedvezményt biztosítanak a nő számára.

A kisgyermekes édesanya egy Párizs melletti McDonald's- ban lett rosszul, miután a hamburgerében egy összenyomott gyík nézett vele farkasszemet.

A nő a Mirrornak elmesélte, hogy az állat össze volt nyomva, mintha marhahúspogácsa lenne, ezért a belei is belelógtak a szendvicsébe.

Az édesanya akkor bukott ki a legjobban, mikor az étterem dolgozói a történtek után csupán azt ajánlották fel neki, hogy a következő rendelésére tíz százalék kedvezményt biztosítanak a számára.

"Az volt a benyomásom, hogy egyáltalán nem lepődtek meg, A szakács ott volt, de egy pillanatra sem jött oda hozzánk. Az étteremvezető pedig nem is volt ott az étteremben"

- mondta a nő, aki ugyan csak egy kicsit harapott bele a gyíkos burgerbe, annyira tart a fertőzésveszélytől, hogy az eset óta a csecsemője szoptatását is abbahagyta.

Gyíkba harapott hamburgerevés közben egy édesanya a McDonald's-ban Fotó / Unsplash

A történtek után rosszul érezte magát, és nehezen aludt, ezért másnap felkereste orvosát, aki elővigyázatosságból antibiotikumot írt fel neki.

Az étterem vezetője később felvette a kapcsolatot a panaszossal, hogy kapcsolatba hozza őt a cég biztosítójával. A McDonald's vezetősége azt nyilatkozta, hogy "nagyon komolyan" veszik a panaszt, de a belső vizsgálat során "semmi rendelleneset" nem találtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.