Ma van a 13. Strandok éjszakája: éjszakai fürdőzés, vízi mozi, zumbashow és habparti vár

Forrás: Kecskemetifurdo.hu -
vízi mozi strand Strandok Éjszakája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton tartják a 13. Strandok éjszakáját, amelyhez országosan több mint 40 fürdő csatlakozott - közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel.

A kezdeményezés jegyében július utolsó szombatján hosszított nyitvatartással és különleges programokkal várják országszerte több tucat strandon, gyógyfürdőben, termálfürdőben és aquaparkban a látogatókat. Tavaly több tízezer látogatót vonzott az esemény.

Forrás: Kecskemetifurdo.hu

A Magyar Fürdőszövetség által meghirdetett rendezvényen az éjszakai fürdőzést vízi mozi, stand-up comedy, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok, zumbashow, habparty egészítik ki. Koncertekkel, DJ-k fellépésével várják a strandok szerelmeseit Berettyóújfalutól Sárvárig, Körmendtől Gyuláig. Több fürdő kedvezményes belépővel fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat - közölte a szövetség.

Az idén 30 éves Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.