Schobert Norbi: "Ország-világ előtt megalázták a lányomat"

Forrás: Facebook/Norbi Update -
Schobert Lara Schobert Norbi érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbinak az utóbbi időben sokat kellett vigasztalnia a lányát, Larát, akiről azt állította valaki, hogy megbukott az érettségin. A fitneszguru szerint ez a személy magántitoksértést követett el.

Norbi a Reggeliben elmondta, hogy nagyon nehéz év áll Lara mögött, a szeme láttára halt meg a nagymamája, az édesapja sztrókot kapott, és szakított a barátjával is. Szerinte csoda, hogy ezek után egyáltalán eljutott az érettségiig.

Schobert Larának nehéz éve volt Forrás: Facebook/Norbi Update

"Valaki magántitoksértést követett el, és azt tette a médiában közzé, hogy a Lara az érettségin megbukott. És ezzel oszág-világ előtt megalázta a lányomat. Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg érettségin? És, majd ősszel lerakja, egy tantárgy, egy szóbeli, és akkor lerakja ősszel. És akkor mit követett el? Ettől rossz ember a Lara? A Lara utolsó éve nehéz volt. A nagymamája a keze között halt meg a garázsban, utána én kaptam a sztrókot, volt egy szakítás, szóval annyi trauma érte ezt a gyereket az elmúlt egy évben, csoda, hogy idáig eljutott" - mondta a fitneszguru.

Schobert Norbi a hatóságokhoz fordult egy őt és a családját gyalázó Facebook-csoport miatt, aminek az üzemeltetése kapcsán felmerült Béres Alexandra férjének neve is.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.