Schobert Norbinak az utóbbi időben sokat kellett vigasztalnia a lányát, Larát, akiről azt állította valaki, hogy megbukott az érettségin. A fitneszguru szerint ez a személy magántitoksértést követett el.

Norbi a Reggeliben elmondta, hogy nagyon nehéz év áll Lara mögött, a szeme láttára halt meg a nagymamája, az édesapja sztrókot kapott, és szakított a barátjával is. Szerinte csoda, hogy ezek után egyáltalán eljutott az érettségiig.

Schobert Larának nehéz éve voltForrás: Facebook/Norbi Update

"Valaki magántitoksértést követett el, és azt tette a médiában közzé, hogy a Lara az érettségin megbukott. És ezzel oszág-világ előtt megalázta a lányomat. Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg érettségin? És, majd ősszel lerakja, egy tantárgy, egy szóbeli, és akkor lerakja ősszel. És akkor mit követett el? Ettől rossz ember a Lara? A Lara utolsó éve nehéz volt. A nagymamája a keze között halt meg a garázsban, utána én kaptam a sztrókot, volt egy szakítás, szóval annyi trauma érte ezt a gyereket az elmúlt egy évben, csoda, hogy idáig eljutott" - mondta a fitneszguru.

Schobert Norbi a hatóságokhoz fordult egy őt és a családját gyalázó Facebook-csoport miatt, aminek az üzemeltetése kapcsán felmerült Béres Alexandra férjének neve is.