Szívszorító fotókkal búcsúzik lánya Olivia Newton-Johntól

gyász szívszorító megható Chloe Lattanzi tragédia Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar idő szerint augusztus 8-án este sokkolta a világot Olivia Newton-John halálhíre. Az angol-ausztrál énekes-színésznő évek óta folytatta a rákkal való küzdelmet, és bár többször is meggyógyult, úgy tűnik, hogy a szervezetét mégis legyőzte a rettegett betegség.

Olivia Newton-John a Grease című filmmel vált világszerte igazán ismertté, melyben John Travolta oldalán hódította meg a férfiak szívét. Az énekesként is kiemelkedő tehetségű Newton-Johnról köztudott volt, hogy a kilencvenes évektől kezdve harcolt folyton kiújuló rákbetegségével. A nehézségek ellenére mindig felállt a padlóról, és a daganatos betegségek elleni küzdelem élharcosává vált.

Kétszer ment férjhez, az első férjétől született meg egyetlen gyermeke, az énekes-színésznőként dolgozó Chloé Lattanzi, aki édesanyja halálhírét követően fotógalériával emlékezett meg a világszerte szeretett nőről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.