A járdán gázolta el egy motoros a tízéves Emilyt: a férfi nem segített a földre zuhant kislányon

Forrás: Shutterstock -
cserbenhagyásos baleset gázolás cserbenhagyásos gázolás baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tízéves kislány a járdán biciklizett, amikor egy motoros váratlanul felhajtott, és elgázolta. A balesetet Emily barátnője végignézte, ő hívott segítséget.

A 10 éves Emily az egyik barátnőjével biciklizett Livingstonban, amikor két motoros keresztezte az útjukat. Az egyik férfi váratlanul felhajtott a járdára, majd elgázolta a kislányt, aki lerepült a biciklijéről, majd egy kerítésen át a betonra zuhant.

Mivel Emily barátnője végignézte a balesetet, rögtön értesítette a kislány édesanyját, aki fejvesztve rohant a helyszínre. Amíg az anyuka úton volt, Emily barátnőjének a bátyja hívta a mentőket, akik rögtön kórházba szállították az elgázolt kislányt.

A tízéves lány lába szilánkosra tört, de szerencsére nagyobb baja nem történt - írja a Bors a Mirror cikke alapján.

képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Kétszer is gipszbe kellett tenni a lábát, mert az első alkalommal túl szorosan tették rá. Nagyon nehezen bírja a mankókkal, mert nehéz neki a gipsze, sok törés van a lábában. Emily egész jól kezelte a történteket, de én inkább a mentális hatása és a hegek miatt aggódom. Egy nyilvános úton volt, ennek nem lett volna szabad megtörténnie"

- mondta az aggódó édesanya, aki a történtek óta nem meri kiengedi a házból gyermekeit.

A gázolás után egyik motoros sem állt meg segíteni, a rendőrség azóta is keresi őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.