Brad Pitt magángépen bántalmazhatta Angelina Jolie-t: előkerültek a felvételek

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jesse Grant -
Brad Pitt magángép Angelina Jolie bántalmazás bíróság per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten robbant a bomba, miután kiderült, hogy Angelina Jolie azt állítja, volt férje bántalmazta őt egy magángépen. Most újabb részletek derültek ki az incidensről. 

Jolie még 2016-ban fordult a bírósághoz Jane Doe álnéven, az USA-ban ugyanis a közszereplőknek jogukban áll inkognitóban a bírósághoz fordulni. Az eset után hat évvel most derült ki, hogy a felperes Angelina Jolie volt. Az Oscar-díjas színésznő akkor azt állította, Pitt egy családi repülőút során megverte őt, és az akkor 15 éves Maddoxot is.

Azóta újabb jelentések kerültek elő az incidensről, többek között fotók a színésznő sérüléseiről. A képeket a Page Six oldalán lehet megtekinteni ide kattintva.

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jesse Grant

Az újabb információk szerint Pitt megragadta Jolie-t, betuszkolta a magángép mosdójába, közben ezt üvöltötte: "Te baszod szét ezt a családot!"

Két meg nem nevezett gyermekük eközben az ajtó előtt sírt, és édesanyjukat kérdezgették, hogy rendben van-e. Pitt állítólag ezt válaszolta akkor: "Nem, anya nincs jól. Tönkreteszi ezt a családot. Őrült".

Miután az egyik gyermek visszaszólt az apjának, Pitt a gyerek felé indult, de ekkor a színésznő fojtófogást alkalmazott volt férjén, aki a székre lökte Jolie-t. A színésznő a kézfején és a könyökén is zúzódásokat szerzett, és a háta is megsérült. Miután a család Los Angelesbe érkezett, a pár fizikai összetűzésbe került, és Pitt 20 percig nem engedte, hogy családja leszálljon a gépről. Jolie elismerte, hogy megkarmolta a férjét, amikor lefogta őt.

Brad Pitt csapata korábban minden vádat tagadott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.